top of page

Uw familie en vrienden zijn goud waard.

Online shoppen doen we tegenwoordig allemaal. Het is tegenwoordig dan ook enorm eenvoudig want je kunt bijna alles online bestellen. Van kleding tot boodschappen en van meubels tot planten, het kan allemaal. Wij van Laxani NV zijn al bijna 10 jaar gespecialiseerd op het gebieden van online bestellingen en transport ervan. Wij beschikken over eigen faciliteiten in Suriname, Amerika, Europa en China. Om onze diensten nog verder uit te breiden hebben wij uw familie en vrienden nodig. En dat levert u ook passieve inkomen op.

119576233_155804782854905_3351380854760872648_n.jpg

Hoe werkt het ? Simpel.

Als u een account aanmaakt op www.laxanicargo.com , ziet u na het inloggen uw partner-ID (zie screenshot). Deze code heeft u nodig om aan uw familie en vrienden door te geven.  Bij het registreren krijgt uw familie en vrienden optie om uw partner-ID in te vullen.

Hoeveel verdien je?

Voor elk LBS dat uw familie en vrienden via Laxani importeert krijgt u van ons $0.25 (zegge : vijf en twintig dollar cent). Dit geldt alleen voor luchtvracht zendingen. Dit bedrag wordt elke laatste week van de maand voor u overgemaakt op uw bankrekening. Bij overmakingen worden bedragen uitgekeerd in Surinaamse Dollars conform de koers van Centrale Bank van Suriname.  

matt-artz-Fu2v5drnMBA-unsplash copy.jpg
hasan-almasi-nKNm_75lH4g-unsplash Copy.j

Zie ik een overzicht?

Als u inlogt in uw account ziet u menu-knop Partners. Hier heeft u een overzicht van al uw familie en vrienden die via uw partner id heeft geregistreerd. Onder het knopje Payments kunt u zien wat het totaal bedrag is dat u heeft verdiend door uw familie en vrienden.

Spelregels

Onze algemene voorwaarden zijn eerlijk, direct en open. Lekker kort en duidelijk, zonder moeilijke woorden. Bij elk vorm van fraude in welk aard dan ook vervalt uw recht van uitbetaling. Dit zal natuurlijk schriftelijk aan u medegedeeld worden met uitleg. U kunt niet van partners verwisselen. Als  u eenmaal partner ID heeft gebruikt van uw familie of vrienden; kan dit niet gewijzigd worden. Het maken van dubbele accounts zal streng op worden gelet. 

bottom of page